2014. december 27., szombat

4

Na, hát miután erre a 3 napra úgy döntöttem, hogy nem fogom bekapcsolni a gépem, mert ennyi igazán férjen bele, mások se mennek be a munkahelyükre karácsonykor, én meg onnantól biztos nem bírnék magammal, így most jó sok mindenre lehetett válaszolni, de mindegy.

A karácsony is megvolt, évről évre kevesebbet jelent, talán annyi, hogy nálunk szinte csak nukleáris család van, így nem kell járkálni és baciluspuszikat osztogatni, meg nem is nagyon jön senki. Ellenben hagyományosan visszajön ilyenkor szinte mindenki Nádasdra, így 25-én este általában sörözés van, idén négyen sikerült lennünk, ami eléggé nem sok.

A szilvesztert változatlanul otthon kívánom tölteni, pedig már Sopron verzió is felmerült, de ez kicsit költségesebb lenne, mint amennyire én menni akarok, így a 6 órás vonatútra fogva mondtam nemet, ami valljuk be, röhejes kifogás tőlem.

Közben itt a büdipestre költözésben felmerült egy újabb alternatíva, szintén 11. kerület, csak ezúttal a lágymányosi utcában. Mondjuk amennyire megijedtem elsőre ettől az egésztől, hogy milyen nehéz ott bármit is találni, lehet annyira nem az, ha az ember egyedül van, biztos jövedelme van, és nincsenek extra igényei, hogy kisállat, nagyállat, jakuzzi, toronyszoba. Csak nekem azért nehéz, mert nem tudom, mikortól és nem tudom, meddig fogok maradni, és ismeretlen eleve kaucióval és írd alá, meddig maradsz szarral kezdené.

És jee, hamarosan következik az évértékelő 3x5 összeírás, amikor az elmúlt években rendre rájöttem, hogy tökjó életem van, és a legtöbb célomat is megvalósítottam, csak én hajlok arra, hogy szarnak lássak dolgokat, amiknek valójában egy-két hétig van jelentősége..
hülyeség első verzió

aztán támadt egy jobb ötletem

haggyámá

így vagy szép

édesapám eltalálta, mire van szükségem

lement a nap

4 megjegyzés:

 1. Wow, hát ezek a mackók tényleg annyira kellettek neked, mint egy falat kenyér. :D Ezek után már nincs is szükséged hús-vér pasira. Őket is az ágyadban fogod tartani? Hogy lett neked ilyen hajszerkezeted? És múltkor miért nem volt? Én tuti nem merném Fickót odaengedni a fa közelébe, mert szerintem jó eséllyel magára rántaná, de ti tudjátok...
  Az albérlet keresésénél mindenképpen előnyt jelent számodra, hogy nő vagy és diák, általában azokat szokták kedvelni. Persze ha rendszertelenül lennél csak ott, az nem biztos, hogy megérné annak, aki kiadja neked. De majd csak lesz valami.

  VálaszTörlés
 2. Nem, el se hoztuk őket, ott fognak lakni a szobában apáméknál. És csak az egyik az enyém.
  A hajamat én fontam be valami filmen unalmamban.
  A dög már edzett a fa megtűrésben, eddig nem volt baj, nagyobb eséllyel borítja meg valamelyik kétlábú :D
  Szerintem a diákokat annyira nem szeretik az albérleteknél, mert többnyire nincs biztos jövedelmük, buliznak és lelakják a lakást. Úgyhogy jól fog jönni, hogy ha már olyan helyre megyek, ahol ismerős van, és keres maga mellé valakit, mert épp elmegy a lakótársa. Jelenleg elvileg ez a helyzet forog fenn, így meg nem lesz gond.

  VálaszTörlés
 3. Legalább lesz hálótársad, ha mész megint kutyát etetni. Gondolom, a fehér a tiéd.
  Hát pedig amikor én kerestem Pesten albit, a jobb helyekre általában rendszerető diáklányokat vártak, olyat pedig csak a legritkább esetben olvastam hirdetésekben, hogy dolgozó férfiaknak kiadó.

  VálaszTörlés
 4. nem, a nigger jutott nekem :D
  akkor hülyék a főbérlők, legalábbis én jobban kételkedek a rendszerető diáklányok létezésében és fizetőképességében, mint a dolgozó férfiak hasonló pozitívumaiban

  VálaszTörlés

Na mondd..