2015. január 9., péntek

tadamdadam

Egy kis háziesemény, amire még egy harmadik előadót se sikerült végül ideszerezni, pedig nagyon szerettem volna, de mindegy. Lusta voltam szólni, hogy engem nem így hívnak, de végülis már tanulmányom is jelent meg, ott is ez a nevem, sőt a PTE Interdiszciplináris Doktori Iskola hallgatója vagyok.

P.S. hihetetlen megnyugvással olvastam hazatérve a bevásárlásból, hogy a terroristák visszaadták lelküket Allahnak anélkül, hogy még pár ártatlan embert megöltek volna.

7 megjegyzés:

 1. Igyekszem odaérni, mert 10 perccel előtte ér be a buszom, és még el is kell gyalogolnom az épületig. Majd valahogy írd le, merre találom a termet.

  VálaszTörlés
 2. portásnéni eligazít :) amúgy bemész, szembe egy lépcső, mész egy emeletet, jobbra üvegajtón be, első terem jobbra, de gondolom ott már majd rá is lehet jönni az érdeklődők tömegéből :D

  VálaszTörlés
 3. Oké, majd valahogy megtalálom. Biztos többen lesznek, mint az ütős tehetséges beszélgetésen. Család jön?

  VálaszTörlés
 4. Olyan nincs, egyik, vagy másik. A helyszín és időpont elég egyértelművé teszi, a másik félnek meg gondolom akkor fáj a legkevésbé, ha nem is tud róla. Bár lehet ezt is rosszul gondolom.
  Szívem szerint már én is visszamondanám, most írt vissza a másik előadó, hogy ő egyáltalán miről szeretne beszélni, és hát ne marról, ami a programban van, hanem arról, amiről én óhajtottam. Úgyhogy most vagy cserélünk vele, ami részemről extra készülést igényelne, amire pont van időm, vagy az egész még röhejesebbé tenné az egészet, mint amilyen eleve. 'szom tele van ezzel is, hogy amit nem szervezek meg én, vagy ha csak kicsit nem figyelek, jön az ilyesmi, meg hogy random átkerül a program estére, amivel épp csak a legszínvonalasabb előadót iktatták ki.

  VálaszTörlés
 5. Hát de miért akar variálni, és pláne miért akarja lenyúlni a te témádat? Ha nem képes tartani magát az eredeti programhoz, akkor nyaljon konnektort. Őrá különben sem lesz kíváncsi senki, az emberek 75%-a ugyanúgy miattad fog jönni, mint a Zsolnayban.

  VálaszTörlés
 6. ez egy olyan rendezvény, ahol senki nem mond semmi újdonságot. ő anno írt egy szakdolgozatot erről, úgyhogy másról nagyon nem is tudna beszélni. nem az ő hibája, a probléma ott kezdődik, amikor valamit úgy szerveznek, hogy nem felkérik az előadót, hogy beszéljen X témáról, hanem megkérdezik, hogy jönne-e és miről szeretne beszélni, és nem marad idő egyeztetni az előadók közt. mindegy.

  VálaszTörlés
 7. Ez arra emlékeztet, amikor jó sok éve megkért a polgármester, hogy írjak már valami okosságot a faluújságba, tök mindegy, hogy mit.

  VálaszTörlés

Na mondd..